Välkommen till Hinsholmens Båtklubb|
Webbkarta

 

Uppdaterad: 2020-11-11
 


För rabatter hos olika företag, se "Rabattlista"Båtsamverkan

 HBK är anslutna till båtsamverkan.
Läs mer
>

 
 

Startsida > Vakt, allmänt

utskriftsvänlig sida

   

 

VAKTSCHEMA - 2020

 

Vaktinstruktioner

Bevakning av båtar, bilar och övrigt i Hinsholmens småbåtshamn, utförd av båtplatsinnehavarna, har visat sig vara en effektiv metod att minska stölder och skadegörelse. Denna bevakning organiseras och administreras av Hinsholmens Båtklubb.

OBS! En stor fördel med att vara medlem i Båtklubben är att vaktpersonalen kontaktar dig direkt på telefon om de upptäcker något som ser misstänkt ut med din båt. Enligt GDPR-lagen får de inte kontakta båtägare som inte är medlemmar.

Alla som går vakt under 2019 deltar i utlottningen av 10 presentkort på vardera 500:- som gäller för inköp av varor hos Wahlborgs Marina och seasea. Hos Walhborg har du som medlem 10% rabatt på icke N-märkta varor och kampanjpriser. Detsamma gäller hos seasea. Det är vår förhoppning att vaktlotteriet skall bidra till att man tar sin vakt.

Iakttagelser skrivs in i vaktpärmen.

VAKTLOTTERIET 2020
Dragningen i årets vaktlotteri ägde rum i oktober. Presentkorten kommer att skickas med post till följande vinnare.

  Båtplats Namn   Båtplats Namn
  A46 Lundkvist, Clas   L7 Hallin, Björn
  C48 Skingley, Jonas   N49 De Knoop, Ludvig
  E36 Persson, Bertil   U23 Friman, Jörgen
  E44 Wahlin, Charles   U54 Hansen, Ken
  J51 Lindgren, Dennis   V7 Hansson, Håkan
           

Om du inte kan ta din vakt enligt VAKTLISTAN så är det bara att byta! Kom helt enkelt ner den kväll som passar bättre. 2019 års vaktlista kommer att sättas upp på anslagstavlan vid klubbstugan i början av 2019. Alla som vi har mobilnummer till kommer att få två SMS-påminnelser - det första en veckan före schemalagd vakttid, det andra dagen innan.

HBK organiserar vakttjänsten för såväl medlemmar som icke medlemmar, men det är DU SJÄLV som är arbetsledare för ditt vaktpass. Kontakta därför i förväg övriga som ska vakta tillsammans med dig för ömsesidig påminnelse. På så sätt minskar du risken att bli ensam på ditt pass. Medlemsregister med telefonnummer och
e-postadresser finns i vaktskåpet i klubbhuset!

Du bestämmer själv när du går ditt vaktpass, men vi rekommenderar kväll eller natt för passet, dvs. ett tretimmarspass eller längre mellan kl. 20.00 och kl. 06.00 följande morgon. Flest tillgrepp torde ske mellan kl. 01.00 och 04.00. All vakt oavsett tid och längd är bättre än ingen vakt!

För att göra vaktandet mer attraktivt finns TV i vaktlokalen/klubbstugan. Dessutom finns kaffe, kaffebryggare och kokmöjligheter.

 

Hinsholmens Båtklubb   Hinsholmens Bryggväg 30   426 79 Västra Frölunda    hbk@hinsholmen.se

tumblr hit tracking tool