Välkommen till Hinsholmens Båtklubb|
Webbkarta

 

Uppdaterad: 2024-06-07
 


10% rabatt på ordinarie priser mot uppvisande av medlemskort från HBK.


För rabatter hos olika företag, se "Rabattlista"Båtsamverkan

 HBK är anslutna till båtsamverkan.
Läs mer
>

 
 

Startsida

utskriftsvänlig sida

Roderbladets hemsida

Det nya produktionsbolaget för Roderbladet heter Scandinavian Trading och Consulting Services i Kungsbacka AB.

Utebliven tidning kommer att kunna reklameras via e-post till Nya redaktionen för Roderbladet. 

Det går också bra att ringa till 0733-211635.

Eftersom det förekommit en hel del problem i samband med utdelningen av vår tidning är vi tacksamma om du meddelar oss detta via mail till HBK@hinsholmen.se eller via kontaktfliken.

Roderbladet ges ut av Roderbladets Redaktionskommitté, Scandinavian Trading och Consulting Services i Kungsbacka AB. Redaktionskommittén är i sin tur resultat av ett samarbete mellan sju av hamnklubbarna i Göteborgsregionens Fritidshamnar AB, vanligen kallat Grefab.

Planerade utgivningstider 2024 

  • Nr. 1: mars

  • Nr. 2: maj

  • Nr. 3: sep

  • Nr. 4: nov

De olika hamnklubbarna utser var sin representant till redaktionskommittén, och kommittén utser i sin tur chefredaktör och ansvarig utgivare, som är den som bestämmer slutligen vad som får finnas med i tidningen. Medlemmarna i kommittén, liksom många klubbmedlemmar, skriver och fotograferar.

Högst hälften av utrymmet i varje nummer är annonser. Produktionsbolaget säljer annonser, redigerar tidningen, gör allt prepress-arbete och handlar upp tryckningen. För närvarande är det Billes i Mölndal som sköter tryckningen.
Allt detta bekostas av annonsförsäljningen. Framställningen av tidningen kostar alltså ingenting för klubbens medlemmar.

 

tumblr hit tracking tool